Soep pompoen-foie-gras - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Soep pompoen-foie-gras

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 17min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    7min
  • Repos
    0min

Ingrédients

4 personen

  • 4 Plakken foie gras van 50 g

  • 600 g Hokkaidopompoen, geschild, ontpit, in blokjes van 1 cm

  • 2 Sjalotten, gesnipperd

  • 40 cl Gevogeltebouillon

  • 2 Snuifjes gemalen nootmuskaat

  • Zout, peper

  • 10 cl Vloeibare room

Préparation

Etape 1 /7

Bereid de ingrediënten.

Etape 2 /7

Peel en snipper de sjalotten.

Etape 3 /7

Breng de plakken foie gras op smaak. Leg ze met voldoende tussenruimte naast elkaar met de punt van een mes.

Etape 4 /7

Bruin de lever 30 s. aan elke kant, haal uit de pan, verwijder het vet. Fruit sjalot en pompoen 1 min. in de pan.

Etape 5 /7

Voeg de gevogeltebouillon en de nootmuskaat toe. Breng op smaak met peper en zout.

Etape 6 /7

Snelkookfunctie

Etape 7 /7

Meng met de room. Giet warm over de plakken foie gras. Dien op.

Companions,Ustensils and accessoiries