- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Siciliaanse caponata met rozijnen - Vacuüm
Siciliaanse caponata met rozijnen - Vacuüm
- Temps Total 5h 15min
- 15min
Préparation - 5h
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (7)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
420 g Aubergine
60 g Selderijstengels
120 g Ajuin
250 g Tomaten
3 Look
75 g Groene olijven
45 g Rozijnen
7.5 cl Olijfolie
6 el Balsamicoazijn
3 el Tomatenconcentraat
1.5 tl Poedersuiker
3 el Gehakte basilicum
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /6
Meng alle ingrediënten tot een homogene massa in een kom.
Etape 3 /6
Verdeel het mengsel over één of meerdere sous-videzakjes. Sluit vacuüm af.
Etape 4 /6
Doe 3L water in de pan. Leg de zakjes in het water.
Etape 5 /6
Vacuüm ondergedompeld koken.
Etape 6 /6
Verwijder de zakjes. Maak ze open. Dien warm op.




