- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Saltimbocca van kalf
Saltimbocca van kalf
- Temps Total 21min
- 20min
Préparation - 1min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
4 Kalfslapje (60.75 g), fijn platgemaakt (4
4 Parmaham (plakjes)
12 Blaadjes salie
Tandenstoker
4 Plakjes emmental
150 g Gemarineerde artisjokken
100 g Aubergines, in kleine blokjes gesneden
10 cl Witte wijn
15 cl Water
2 el Plantaardige olie
Préparation
Etape 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /8
Hak de aubergines in blokjes.
Etape 3 /8
Leg de lapjes vlees, plakjes ham, 3 blaadjes salie, 1 plakje kaas op elkaar. Rol op. Maak alles vast met 3 tandenstokers, snij in 3 stukken.
Etape 4 /8
Warm de olie op in de kom.
Etape 5 /8
Kleur de kleine kalfsrolletjes aan (in twee keer indien 4 of 6 personen). Haal ze uit de kuip.
Etape 6 /8
Deglaceer met witte wijn. Voeg de groenten en het water toe. Voeg een beetje zout en peper toe. Doe de rolletjes weer in de kom.
Etape 7 /8
Snelkookfunctie
Etape 8 /8
Dien warm op.

