- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Rundvlees korma express
Rundvlees korma express
- Temps Total 10min
- 10min
Préparation - 0min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
1.2 kg Rumsteak in blokjes van 2 cm
2 Ui(en), gepeld en gesnipperd
40 g Geclarifieerde boter
250 ml Yoghurt natuur
6 el Koriander, gewassen en fijngehakt
60 g Amandelpoeder
12 g Verse gember, geraspt
1 tl Garam masala (kruidenmengeling)
1 tl Kaneelpoeder
1 tl Gemalen Spaanse peper
Préparation
Etape 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /8
Peel en snipper de uien.
Etape 3 /8
Was en hak de koriander fijn.
Etape 4 /8
Rasp de verse gember.
Etape 5 /8
Mix de kruiden, de amandelen, de yoghurt, de gember en de peper. Zet opzij.
Etape 6 /8
Voeg de boter en de ui in de kom.
Etape 7 /8
Bak gedurende 1 min. Voeg het vlees toe. Laat het vlees langs alle kanten aankleuren. Voeg de marinade toe. Laat nog 2 min koken.
Etape 8 /8
Voeg de fijngehakte koriander toe en dien op met rijst of naanbrood.




