Runderragout met vier kruiden - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Runderragout met vier kruiden

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 43min
  • Préparation
    20min
  • Cuisson
    23min
  • Repos
    0min

Ingrédients

4 personen

  • 600 g Rundswangen in reepjes

  • 440 g Diepvrieserwten

  • 2 Wortelen, geschild en in schijfjes gesneden

  • 1 Ui, gepeld en gesnipperd

  • 2 tl Tomatenconcentraat

  • 500 g Tomaten, gewassen en in grote stukken gesneden

  • 1 tl Vierkruidenpoeder

  • 2 el Plantaardige olie

  • Zout, peper

Préparation

Etape 1 /7

Bereiding van de ingrediënten.

Etape 2 /7

Hak een tomaat fijn.

Etape 3 /7

Doe de olie in de pot.

Etape 4 /7

Voeg de ui toe.Bakken totdat die glazig is.Voeg het concentraat toe.Meng alles goed.Laat dit nog 1 minuten koken.

Etape 5 /7

Voeg de andere ingrediënten en 10 cl water toe.Breng op smaak met peper en zout.

Etape 6 /7

Snelkookfunctie.

Etape 7 /7

Dien op.

Companions,Ustensils and accessoiries