- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Romanesco met hazelnoten
Romanesco met hazelnoten
- Temps Total 8min
- 5min
Préparation - 3min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
300 g Romanesco, in bosjes verdeeld
1 el Gehakte noten
10 Groene olijven, ontpit en klein gesneden
30 g Hazelnootpuree (in biologische winkels)
20 g Hazelnootmelk (in biologische winkels)
10 g Ciderazijn
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /6
In een aparte kom: maak een vinaigrette met hazelnootpuree, melk, zout, peper en azijn.
Etape 3 /6
Bak de gehakte noten in een droge pan. Haal eruit.
Etape 4 /6
Leg de romanesco en de olijven in de stoommand. Schenk 200 ml water in de bodem van de kuip.
Etape 5 /6
Kooktijd onder druk
Etape 6 /6
Serveer de romanesco lauwwarm of koud met de vinaigrette en de geroosterde noten.