- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Risotto met erwten en ham
Risotto met erwten en ham
- Temps Total 40min
- 10min
Préparation - 30min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Robot cuiseur - 17 programmes - 8 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
300 g Arboriorijst
25 g Sjalot
5 cl Olijfolie
8 cl Witte wijn
90 cl Gevogeltebouillon
170 g Diepgevroren erwten
30 g Geraspte Parmezaanse kaas
80 g Parmaham
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Préparation
Etape 1 /6
Doe de gepelde en in grote stukken gesneden sjalot in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 2 /6
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf en giet er de olijfolie bij.
Etape 3 /6
Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de rijst toe na de pieptoon. Voeg de witte wijn toe na de tweede pieptoon.
Etape 4 /6
Voeg de gevogeltebouillon toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de erwtjes toe na de pieptoon.
Etape 5 /6
Voeg de Parmezaanse kaas en de stukjes ham toe. Meng voorzichtig.
Etape 6 /6
Proef of de kruiding goed is en dien meteen op.





