- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Risotto met cantharellen
Risotto met cantharellen
- Temps Total 16min
- 10min
Préparation - 6min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
100 g Arboriorijst voor risotto
30 g Gesnipperde sjalot
2 el Olijfolie
20 cl Water
3 cl Witte wijn
100 g Cantharellen (in 2 gesneden)
1 el Mascarpone
1 el Geraspte parmezaankaas
Zout en peper
0.5 el Gehakte peterselie
Préparation
Etape 1 /9
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /9
Snijd de sjalotten in ringen.
Etape 3 /9
Hak de peterselie fijn.
Etape 4 /9
Doe de helft van de olie in de kuip.
Etape 5 /9
Laat de cantharellen bruinen in de olie. Haal ze vervolgens uit de kuip. Giet de rest van de olie erbij en voeg de rijst en de sjalotten toe. Roer tot de rijst een parelmoerglans heeft.
Etape 6 /9
Voeg het water, de witte wijn en de cantharellen toe. Breng het gerecht op smaak.
Etape 7 /9
Snelkookfunctie
Etape 8 /9
Voeg de mascarpone toe. Meng alles goed.
Etape 9 /9
Werk af met de parmezaan en de peterselie.