- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Rilette van kabeljauw met olijven
Rilette van kabeljauw met olijven
- Temps Total 31min
- 20min
Préparation - 11min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
450 g Kabeljauwfilet, in blokjes gesneden
375 g Bloemige aardappelen, geschild en in kleine blokjes gesneden
100 g Groene olijven, ontpit en fijngehakt
0.75 tl Paprikapoeder
3 el Olijfolie
3 el Witte azijn (of ciderazijn)
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /5
Bereiding van de ingrediënten.
Etape 2 /5
Snijd de aardappelen in blokjes.
Etape 3 /5
Giet 25 cl water in de pot en plaats daarna de kabeljauw en de aardappelen in het stoommandje.
Etape 4 /5
Snelkookfunctie.
Etape 5 /5
Pureer met een vork alle ingrediënten in een kom.Koel bewaren.






