Reerug met cassis - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Reerug met cassis

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 14min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    4min
  • Repos
    0min

Ingrédients

2 personen

  • 360 g Reefilet, in stukken van 180 g versneden

  • 50 g Cassis (vers of diepvries - als alternatief veenbessen)

  • 1 el Arachideolie

  • 1 Peren, geschild, ontpit, in de lengte in 2 gesneden

  • 5 cl Kalfsjus

  • 200 g Vitelotte-aardappelen, in blokjes van 1 cm gesneden

  • 2 cl Rode wijn

  • 1 Snuifjes peperkoekkruiden (alternatief: vierkruidenpoeder)

  • Zout, peper

Préparation

Etape 1 /7

Bereid de ingrediënten.

Etape 2 /7

Hak de vitelotte-aardappelen in blokjes van 1 cm.

Etape 3 /7

Breng de stukken vlees op smaak met peper en zout. Doe de olie in de kuip.

Etape 4 /7

Laat de stukken vlees aan alle kanten aankleuren. Haal het uit de kuip. Doe de aardappelen in de kuip. Breng op smaak.

Etape 5 /7

Blus met rode wijn en kalfsjus. Schraap de aanbaksels van de bodem en randen. Doe het fruit, het vlees en de kruiden erbij.

Etape 6 /7

Snelkookfunctie

Etape 7 /7

Laat het vlees 2 minuten rusten. Dien op.

Companions,Ustensils and accessoiries

Recettes similaires

Moulinex
Moulinex
14min

Dos de chevreuil au cassis

Avis 5 étoiles (moyenne)

1 Avis

Reerug met cassis - Recette Cookeo | Moulinex
Dos de chevreuil au cassis