- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Pudding met gember en kokos
Pudding met gember en kokos
- Temps Total 32min
- 20min
Préparation - 12min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
40 g Poedersuiker
0.5 el Limoensap
30 g Ei
40 g Zachte boter
52 g Zelfrijzende bakmel
40 g Bruine suiker
0.25 el Gekonfijte gember
40 ml Kokosmelk
0.5 tl Gemalen gember
Slagroom (facultatief)
Préparation
Etape 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /6
Klop de boter en de bruine suiker, en dan het ei. Voeg het meel, de boter, gember en de kokosmelk toe. Zet het deeg opzij.
Etape 3 /6
Voeg de suiker, dezelfde hoeveelheid water en het limoensap in de kom. Breng aan de kook. Zet na 5 minuten de siroop weg.
Etape 4 /6
Vul de glaasjes voor 2/3 met deeg. Dek af met huishoudfolie en plaats ze in het stoommandje. Giet 25 cl water in de kom.
Etape 5 /6
Snelkookfunctie: 12 min.
Etape 6 /6
Haal de glaasjes eruit, wacht 5 min. Haal uit de vorm. Bedek met siroop, dien op met room.






