- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Pudding met gember en kokos
Pudding met gember en kokos
- Temps Total 32min
- 20min
Préparation - 12min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
115 g Poedersuiker
2 el Groene citroensap
90 g Ei
120 g Zachte boter
155 g Bloem vermengd met gist
115 g Bruine suiker
1 el Gekonfijte gember
120 ml Kokosmelk
2 tl Gemalen gember
Slagroom (optioneel)
Préparation
Etape 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /6
Klop de boter en de bruine suiker op en daarna het ei. Voeg bloem, boter, gember en kokosmelk toe. Zet het beslag even apart.
Etape 3 /6
Doe de suiker met eenzelfde hoeveelheid water en het citroensap in de pan. Breng het aan de kook. Haal de siroop er na 5 minuten uit.
Etape 4 /6
Vul de glaasjes tot 2/3 vol met beslag. Dek ze af met folie en plaats ze dan in het stoommandje. Voeg 25 cl water toe in de pan.
Etape 5 /6
Onder druk laten koken.
Etape 6 /6
Haal de glaasjes eruit, en laat ze even staan voor 5 min., waarna u de inhoud eruit kunt halen. Overgiet het met siroop en serveer het met room.