Pecorino gevulde champignons - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Pecorino gevulde champignons

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 20min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    10min
  • Repos
    0min

Ingrédients

2 personen

  • 4 Champignons

  • 0.5 Ui

  • 1 Knoflook

  • 25 g Paneermeel

  • 25 g Pecorino kaas

  • 1.5 takje Gehakte peterselie

  • 0.5 tl Zeste van citroen

  • Zout, peper

  • 0.5 snuifje Rode chilivlokken

  • 2 el Olijfolie

Accessoires

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Préparation

Etape 1 /9

Voor dit recept is het EXTRA CRISP deksel nodig. Bereid de ingrediënten.

  • Extra Crisp

Etape 2 /9

Pel en hak de knoflook.

Etape 3 /9

Verwijder de steeltjes van de champignons en hak ze fijn. Giet 1 eetlepel olie in de pan.

Etape 4 /9

Bruin de ui, knoflook en van de champignonstelen. Zet opzij in een kom.

Etape 5 /9

Voeg de broodkruimels, pecorino, peterselie, schil, zout, peper en Spaanse peper toe. Meng en zet apart.

Etape 6 /9

Doe de champignons in het stoommandje en zet het mandje in de pan met 200 ml water.

Etape 7 /9

Koken onder druk

Etape 8 /9

Vul elke champignon met de vulling en leg ze in de geoliede kom.

Etape 9 /9

Schakel de Cookeo uit. Leg het Extra Crisp deksel erop. Start de N°2 Grill functie voor 8/10 minuten.

  • Extra Crisp

Companions,Ustensils and accessoiries

Recettes similaires

Moulinex
Moulinex
20min

Champignons farcis pecorino

ratings.NaN

Pecorino gevulde champignons - Recette Cookeo | Moulinex
Champignons farcis pecorino
Moulinex
Moulinex
30min

Risotto aux champignons

ratings.NaN

Pecorino gevulde champignons - Recette Cookeo | Moulinex
Risotto aux champignons