Parmezaanse polenta frietjes - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Parmezaanse polenta frietjes

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 1h 35min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    25min
  • Repos
    1h

Ingrédients

6 personen

  • 300 g Polenta

  • 90 cl Water

  • 60 g Parmezaan

  • 3 el Gedroogde kruiden (oregano, tijm, enz.)

  • 6 el Olijfolie

  • Zout, peper

Accessoires

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Préparation

Etape 1 /7

Dit recept vereist het EXTRA CRISP deksel. Bereid de ingrediënten.

Etape 2 /7

Meng de olie met de kruiden. Giet de polenta in de kom en voeg water, zout en peper toe.

Etape 3 /7

Kook en roer tot de polenta dik wordt.

Etape 4 /7

Bekleed een rechthoekige schaal met bakpapier.

Etape 5 /7

Snijd de polenta in stukjes en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi met parmezaanse kaas.

Etape 6 /7

Cookeo uitschakelen.

  • Extra Crisp

Etape 7 /7

Leg het Extra Crisp deksel erop. Start functie N°3 Bakken gedurende 20 minuten. Draai halverwege de baktijd om.

Companions,Ustensils and accessoiries