- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Paddenstoelenrisotto
Paddenstoelenrisotto
- Temps Total 1h
- 15min
Préparation - 30min
Cuisson - 15min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
1 persoon
100 g Arboriorijst
10 g Paddenstoel
1 Sjalot
25 g Parmezaanse kaas
10 g Boter
10 cl Groentebouillon
4 el Room
Zout
Accessoires
My Batchcooker Express
Préparation
Etape 1 /6
Dit recept is bedoeld voor één reservoir van de My Batchcooker Express.
Etape 2 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 3 /6
Zet de geraspte Parmezaanse kaas opzij om na de bereiding over het gerecht te strooien.
Etape 4 /6
Doe de arboriorijst, champignons, sjalot, boter en bouillon in het reservoir. Breng op smaak met zout en peper en roer door elkaar.
Etape 5 /6
Giet 40 cl water in de kom en plaats het accessoire als het reservoir gebruiksklaar is.
Etape 6 /6
Zet de bereiding gedurende 30 minuten op de handmatige hogedrukstand.