- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Ossobuco met zoete aardappel
Ossobuco met zoete aardappel
- Temps Total 50min
- 20min
Préparation - 30min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
3 el Olijfolie
4 sneetje Kalfsschenkel
2 Fijngehakte ui
3 teentje Fijngehakte knoflook
2 Wortelen, in stukjes gesneden
2 stengel In stukjes gesneden selderij
10 cl Droge witte wijn
600 g Gepelde tomaten uit blik
2 eenheid Bouquets garnis
2 el Italiaans kruidenpoeder
2 el Tomatenpuree
1 Biologische sinaasappel (schil en sap)
2 Hele zoete aardappelen, geschild (ca. 700 g)
4 cl Warme melk
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /6
Giet de olijfolie in de kom. Bak het vlees aan beide kanten 5 minuten.
Etape 3 /6
Voeg alle ingrediënten toe behalve de zoete aardappel en de melk.
Etape 4 /6
Leg de zoete aardappel in de hoogste positie de grill, boven de quinoa.
Etape 5 /6
Laat de bereiding snelkoken
Etape 6 /6
Pureer de zoete aardappel met de melk en breng op smaak. Dien warm op.