- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Zalm masala
Zalm masala
- Temps Total 25min
- 15min
Préparation - 10min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (2)
Ingrédients
2 personen
1 el Olie
0.5 Ui
1 teentje Knoflook
0.5 Tomaat
0.5 el Verse gember
1 el Masalapoeder
1 el Tomatenpuree
15 cl Kokosmelk
2 straaltje Zalmfilets
Préparation
Etape 1 /7
Bereid de ingrediënten voor.
Etape 2 /7
Giet de olie in de kom.
Etape 3 /7
Bak de ui aan. Voeg knoflook en tomaat toe en laat ze een paar minuten zacht worden.
Etape 4 /7
Voeg de gember, masala, tomatenpuree en kokosmelk toe. Roer goed.
Etape 5 /7
Voeg de zalmfilets toe.
Etape 6 /7
Handmatig airfryen.
Etape 7 /7
Eet smakelijk.