- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Macaroni met kaas
Macaroni met kaas
- Temps Total 30min
- 10min
Préparation - 20min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (1)
Ingrédients
4 personen
250 g Gerookt spek
250 g Macaroni
3 Eieren
350 g Crème fraîche (30% V.G.)
100 g Geraspte kaas
50 g Parmezaanse kaas
70 g Cheddar
30 g Geraspte kaas
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /6
Doe het gerookte spek in een pan zonder toegevoegde vetstof en bak het 2 à 3 minuten op middelhoog vuur. Giet het vet af.
Etape 2 /6
Kook de macaroni al dente in een ruime hoeveelheid gezouten water volgens de tijd die op de verpakking staat. Giet de pasta na het koken af in een vergiet, houd snel even onder koud water en laat uitlekken.
Etape 3 /6
Klop de eieren los in een slakom en voeg dan de magere room toe. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de pasta, het spek, de geraspte kaas, de Parmezaanse kaas en de cheddar toe.
Etape 4 /6
Giet alles in een ovenschaal van 24 cm x 20 cm. Bestrooi met de geraspte kaas. Plaats de ovenschaal op de rooster.
Etape 5 /6
Zet het apparaat aan. Activeer het programma BAKE op 200°C en stel de bereidingstijd in op 20 minuten. Druk op START.
Etape 6 /6
Dien warm op. Serveer met een salade.





