Lamsvlees met sperziebonen - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Lamsvlees met sperziebonen

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 25min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    15min
  • Repos
    0min

Ingrédients

4 personen

  • 500 g Lamsbout in blokjes van 20/30 g

  • 2 Gele ajuinen, geschild en fijngehakt

  • 300 g Geplette tomaten

  • 500 g Sperziebonen, gewassen en van de puntjes ontdaan, ingevroren

  • 1 tl Kurkumapoeder

  • 1 tl Komijnpoeder

  • 1.5 el Tomatenconcentraat

  • 1.5 el Citroensap (optioneel)

  • 2 el Plantaardige olie

  • 15 cl Water

Préparation

Etape 1 /7

Maak de ingrediënten klaar.

Etape 2 /7

Hak de ajuinen fijn.

Etape 3 /7

Voeg olie toe in de pan.

Etape 4 /7

Laat de ajuinen bakken tot ze mooi gekarameliseerd zijn. Voeg het vlees, de kruiden, het zout en de peper toe. Meng het geheel en laat het gedurende 2 min. koken.

Etape 5 /7

Voeg alle andere ingrediënten toe (behalve de citroen) en voeg als laatste ingrediënt de bonen toe. Voeg opnieuw zout toe.

Etape 6 /7

Onder druk laten koken

Etape 7 /7

Breng op smaak met citroensap. Serveer met rijst.

Companions,Ustensils and accessoiries