- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Lamsvlees met champignons
Lamsvlees met champignons
- Temps Total 30min
- 15min
Préparation - 15min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
400 g Lamsschouder
1 Ui
100 g Wortelen
200 g Parijse champignons
1 Kruidentuiltje
1 teentje Knoflook
200 g Aardappelen
1 el Plantaardige olie
Zout en peper
10 cl Water
Préparation
Etape 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /8
Snijd de uien in halve ringen.
Etape 3 /8
Haal de kiemen van de look weg.
Etape 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Etape 5 /8
Laat de vleesblokjes aankleuren, indien nodig in verschillende stappen. Haal het vlees uit de kuip. Sauteer de champignons.
Etape 6 /8
Voeg het water, het vlees en de andere ingrediënten toe; doe de aardappelen er als laatste bij. Breng het gerecht op smaak.
Etape 7 /8
Snelkookfunctie: 15 min
Etape 8 /8
Dien op!






