Knoflookbrood - Recette Cookeo 10in1 | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Knoflookbrood

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 2h 5min
  • Préparation
    20min
  • Cuisson
    1h 40min
  • Repos
    5min

Ingrédients

6 personen

  • 23 cl Water

  • 6 g Droge gist

  • 1 tl Fijne kristalsuiker

  • 400 g Gewone bloem

  • 4 cl Olijfolie

  • 7 g Fijn zout

  • 3 teentje Knoflookteentjes, fijngehakt

  • 2 el Fijngehakte peterselie

  • 30 g Geraspte Parmezaanse kaas

  • 1 tl Zoutvlokken

Accessoires

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Préparation

Etape 1 /7

Dit recept vereist het gebruik van de Extra Crisp. Zet de ingrediënten klaar.

  • 23cl Water
  • 6g Droge gist
  • 1tl Fijne kristalsuiker
  • 400g Gewone bloem
  • 4cl Olijfolie
  • 7g Fijn zout
  • 3teentje Knoflookteentjes, fijngehakt
  • 2el Fijngehakte peterselie
  • 30g Geraspte Parmezaanse kaas
  • 1tl Zoutvlokken
  • Extra Crisp

Etape 2 /7

Meng het water, de suiker en de gist in een bakje. Laat 5 minuten rusten.

  • 23cl Water
  • 6g Droge gist
  • 1tl Fijne kristalsuiker

Etape 3 /7

Meng de bloem, het mengsel van water, gist en suiker, het zout, de knoflook en de peterselie in een kom. Kneed 5 minuten met de hand op het werkvlak.

  • 23cl Water
  • 6g Droge gist
  • 1tl Fijne kristalsuiker
  • 400g Gewone bloem
  • 7g Fijn zout
  • 3teentje Knoflookteentjes, fijngehakt
  • 2el Fijngehakte peterselie

Etape 4 /7

Verdeel het deeg in 12 stukken en vouw elk stuk 6 keer op tot een balletje. Schik de balletjes in de vorm van een bloem in de ingeoliede kom.

  • 4cl Olijfolie

Etape 5 /7

Laat het deeg rijzen.

Etape 6 /7

Bewaar het deeg na het rijzen in de kom en bestrooi het voor het bakken met Parmezaan en zout. Bak gedurende 5 minuten.

  • 30g Geraspte Parmezaanse kaas
  • 1tl Zoutvlokken

Etape 7 /7

Schakel de Cookeo uit. Plaats de Extra Crisp. Zet modus nr. 1 gedurende 35 min aan.

  • Extra Crisp

Companions,Ustensils and accessoiries