- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Kleine potjes 2 geitenkazen
Kleine potjes 2 geitenkazen
- Temps Total 30min
- 15min
Préparation - 15min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
225 g Verse geitenkaas
30 cl Geitenmelk (of koemelk)
6 pak Buche van geitenmelk in sneetjes van 1 cm dikte
3 Eieren
60 g Zetmeel, losgeklopt in koude melk
6 el Rozijnen
3 snuifje Snufje zout
6 Schaaltjes van ongeveer 13/15cl
Aanvullende slamengeling
Vinaigrette van ciderazijn
Préparation
Etape 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /5
Meng de melk met zetmeel, de verse geitenkaas, zout en eieren. Verdeel de rozijnen en het mengsel over de schaaltjes.
Etape 3 /5
Leg er 1 sneetje van de buche op. Dek af met folie. Stoomkoken met 20 cl water in de pot.
Etape 4 /5
Snelkookfunctie
Etape 5 /5
Dien lauw op met de slamengeling.


