- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Kippengehaktballetjes met orzo
Kippengehaktballetjes met orzo
- Temps Total 30min
- 15min
Préparation - 15min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
500 g Gehalveerde cherrytomaten
2 teentje Knoflook
1 Ui
4 el Basilicum
320 g Gerst
600 g Kipgehakt
2 tl Aleppo peper
Préparation
Etape 1 /7
*Bereid de ingrediënten voor.
Etape 2 /7
Pel en hak de knoflook en ui. Meng de helft met de fijngehakte knoflook en ui tot pingpongbalgrote balletjes.
Etape 3 /7
*Giet de olie in de kom. Doe de rest van de ui en knoflook in de pan en fruit aan. Voeg de Spaanse peper naar smaak toe. Voeg de gehaktballetjes toe. Bak het mengsel bruin.
Etape 4 /7
Voeg de gehalveerde cherrytomaatjes toe en bak ze bruin.
Etape 5 /7
Voeg de orzo en 600 ml water toe. Stoom.
Etape 6 /7
Koken onder druk
Etape 7 /7
Eet smakelijk.





