- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Kippenborst op Italiaanse wijze - Vacuüm
Kippenborst op Italiaanse wijze - Vacuüm
- Temps Total 35min
- 15minPréparation 
- 20minCuisson 
- 0minRepos 
Appareils compatibles (7)
- Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté 
- Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté 
- Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté 
- Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté 
- Découvrir la gamme complète - Voir plus... - Découvrir la gamme complète - 
Ingrédients
6 personen
- 360 g Kerstomaatjes 
- 240 g Mozzarellabollen 
- 6 el Olijfolie 
- 45 g Kappertjes 
- 6 straaltje Kip (100 g per stuk) 
- 3 tl Italiaanse kruiden 
- 6 el Balsamicocrème 
- 36 bladje Basilicum 
- 6 tl Pesto 
- Zout, peper 
Préparation
Etape 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /6
Meng de tomaten, de mozzarella, de kappertjes en de olie in een kom. Zet in de koelkast.
Etape 3 /6
Doe twee stukken kip in elk sous-videzakje, samen met de kruiden, het zout en de peper. Sluit vacuüm af.
Etape 4 /6
Giet 3L water in de kom. Dompel de zakjes in het water.
Etape 5 /6
Vacuüm ondergedompeld koken.
Etape 6 /6
Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Laat afkoelen. Snijd in stukken. Meng met de rest van de ingrediënten om de salade te maken.

