Kerriesaus van La Réunion - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Kerriesaus van La Réunion

Avis 5 étoiles (moyenne)

5 /5 -

  • Temps Total 11min
  • Préparation
    8min
  • Cuisson
    3min
  • Repos
    0min

Ingrédients

2 personen

  • 300 g Kippenborst in kleine blokjes

  • 150 g Gehakte tomaten

  • 5 g Geraspte verse gember

  • 8 cl Witte wijn

  • 1 Fijngesneden uien

  • 1 tl Kurkuma

  • Zout en peper

  • 1 snuifje Tijm

  • 1 tl Sambal

  • 1 el Olijfolie

Préparation

Etape 1 /8

Bereid de ingrediënten.

Etape 2 /8

Snijd de kipfilet in kleine blokjes.

Etape 3 /8

Snijd de uien in halve ringen.

Etape 4 /8

Doe de olie in de kuip.

Etape 5 /8

Laat de stukjes kip en de uien bruinen.

Etape 6 /8

Voeg de tomaten, de witte wijn, de tijm, de kurkuma en de puree van Spaanse peper toe. Breng op smaak met peper en zout.

Etape 7 /8

Snelkookfunctie

Etape 8 /8

Serveer de curry met rijst of pasta.

Companions,Ustensils and accessoiries

Recettes similaires

Moulinex
Moulinex
8h 5min

Yaourt à la vanille

ratings.NaN

Kerriesaus van La Réunion - Recette Cookeo | Moulinex
Yaourt à la vanille
Moulinex
Moulinex
25min

Crème à la vanille

ratings.NaN

Kerriesaus van La Réunion - Recette Cookeo | Moulinex
Crème à la vanille
Moulinex
Moulinex
55min

Quatre-quarts à la vanille

ratings.NaN

Kerriesaus van La Réunion - Recette Cookeo | Moulinex
Quatre-quarts à la vanille
Moulinex
Moulinex
43min

Crème brûlée à la vanille

Avis 5 étoiles (moyenne)

1 Avis

Kerriesaus van La Réunion - Recette Cookeo | Moulinex
Crème brûlée à la vanille
Moulinex
Moulinex
10min

Crème dessert à la vanille

ratings.4.4

6 Avis

Kerriesaus van La Réunion - Recette Cookeo | Moulinex
Crème dessert à la vanille