- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Kastanjepudding
Kastanjepudding
- Temps Total 40min
- 20min
Préparation - 20min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (26)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Multicuiseur intelligent haute pression - 14 programmes + Extra Crisp - couvercle air fryer Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
4 Boudoirs in 4 stukjes gebroken
50 g Kastanjepasta
1 Eieren
1 Eierdooiers
4 cl Vloeibare room
4 cl Melk
4 Gekonfijte kastanjes verbrokkeld
Puddingvorm
Préparation
Etape 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /6
Voeg de eieren, de eierdooiers, de room en de melk toe aan de kastanjecrème. Drenk de lange vingers in het mengsel. Doe de kastanjes en de vingers in de vorm.
Etape 3 /6
Giet de rest van het mengsel in de vorm. Dek de vorm af met folie.
Etape 4 /6
Zet ze in het stoommandje en plaats dit vervolgens in de kuip met 20 cl water.
Etape 5 /6
Snelkookfunctie
Etape 6 /6
Laat de pudding een nacht afkoelen. Dien op met een warme chocoladesaus.