- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Kalfsgebraad op z'n Italiaans
Kalfsgebraad op z'n Italiaans
- Temps Total 17min
- 10min
Préparation - 7min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (26)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
280 g Kalfsfilet
60 g Gehakte varkensschouder (of spekjes)
4 sneetje Italiaanse ham
40 g Pecorino met zwarte peper, in blokjes gesneden
0.66 Citroen (de schil fijntjes geraspt)
1 teentje Knoflook, gepeld, van onzuiverheden ontdaan en fijngehakt
30 g Oud verkruimeld brood
2 el Peterselie, afgespoeld en fijngehakt
Zout
Peper
Préparation
Etape 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /7
Hak de knoflook fijn
Etape 3 /7
Hak de peterselie fijn
Etape 4 /7
Vul de glaasjes in met de helft van de hoeveelheid hesp. Hak de rest van de hesp fijn met het kalfs- en varkensvlees.
Etape 5 /7
Kneed dit mengsel en de overige ingrediënten goed door elkaar. Verdeel het gelijkmatig in de glaasjes. Sluit de glaasjes. Doe het in de pan met 25 cl water.
Etape 6 /7
Onder druk laten koken.
Etape 7 /7
Lauwwarm of juist zeer koud opdienen.

