Kalfsgebraad op z'n Italiaans - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Kalfsgebraad op z'n Italiaans

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 17min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    7min
  • Repos
    0min

Ingrédients

4 personen

  • 280 g Kalfsfilet

  • 60 g Gehakte varkensschouder (of spekjes)

  • 4 sneetje Italiaanse ham

  • 40 g Pecorino met zwarte peper, in blokjes gesneden

  • 0.66 Citroen (de schil fijntjes geraspt)

  • 1 teentje Knoflook, gepeld, van onzuiverheden ontdaan en fijngehakt

  • 30 g Oud verkruimeld brood

  • 2 el Peterselie, afgespoeld en fijngehakt

  • Zout

  • Peper

Préparation

Etape 1 /7

Maak de ingrediënten klaar.

Etape 2 /7

Hak de knoflook fijn

Etape 3 /7

Hak de peterselie fijn

Etape 4 /7

Vul de glaasjes in met de helft van de hoeveelheid hesp. Hak de rest van de hesp fijn met het kalfs- en varkensvlees.

Etape 5 /7

Kneed dit mengsel en de overige ingrediënten goed door elkaar. Verdeel het gelijkmatig in de glaasjes. Sluit de glaasjes. Doe het in de pan met 25 cl water.

Etape 6 /7

Onder druk laten koken.

Etape 7 /7

Lauwwarm of juist zeer koud opdienen.

Companions,Ustensils and accessoiries