Kalfsbrood op Italiaanse wijze - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Kalfsbrood op Italiaanse wijze

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 17min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    7min
  • Repos
    0min

Ingrédients

4 personen

  • 280 g Kalfsfilet

  • 60 g Varkensgehakt (of spekjes)

  • 4 sneetje Italiaanse ham

  • 40 g Pecorino met peper in blokjes gesneden

  • 0.66 Citroen (schil fijngeraspt)

  • 1 teentje Knoflook gepeld, ontdaan van kiem en fijngehakt

  • 30 g Oudbakken brood, verkruimeld

  • 2 el Peterselie, gewassen en fijngehakt

  • Zout

  • Peper

Préparation

Etape 1 /5

Bereid de ingrediënten.

Etape 2 /5

Bedek de glaasjes met de helft van de ham. Hak de rest van de ham met het kalfsvlees en het varkensvlees.

Etape 3 /5

Meng het mengsel met de andere ingrediënten. Vul de glaasjes met het mengsel.Dek ze af. Plaats dit in de pot met 25 cl water.

Etape 4 /5

Snelkookfunctie.

Etape 5 /5

Lauw of goed gekoeld opdienen.

Companions,Ustensils and accessoiries