- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Kalfsbrood op Italiaanse wijze
Kalfsbrood op Italiaanse wijze
- Temps Total 17min
- 10min
Préparation - 7min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
280 g Kalfsfilet
60 g Varkensgehakt (of spekjes)
4 sneetje Italiaanse ham
40 g Pecorino met peper in blokjes gesneden
0.66 Citroen (schil fijngeraspt)
1 teentje Knoflook gepeld, ontdaan van kiem en fijngehakt
30 g Oudbakken brood, verkruimeld
2 el Peterselie, gewassen en fijngehakt
Zout
Peper
Préparation
Etape 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /5
Bedek de glaasjes met de helft van de ham. Hak de rest van de ham met het kalfsvlees en het varkensvlees.
Etape 3 /5
Meng het mengsel met de andere ingrediënten. Vul de glaasjes met het mengsel.Dek ze af. Plaats dit in de pot met 25 cl water.
Etape 4 /5
Snelkookfunctie.
Etape 5 /5
Lauw of goed gekoeld opdienen.