Indische vindaloo van rund - Recette Cookeo 9in1 | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Indische vindaloo van rund

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 36h 18min
  • Préparation
    15min
  • Cuisson
    24h 3min
  • Repos
    12h

Ingrédients

6 personen

  • 1.2 kg Rundvlees (onderrib)

  • 270 g Rode currypasta

  • 3 el Neutrale olie

  • 6 teentje Fijngehakte look

  • 1.5 Ajuin

  • 4.5 el Gember

  • 3 Rode chilipepers

  • 9 el Rodewijnazijn

  • 3 el Tomatenconcentraat

  • 30 cl Rundsbouillon

  • 3 el Sterke mosterd

  • Zout, peper

Préparation

Etape 1 /7

Maak de ingrediënten klaar.

  • 1.2kg Rundvlees (onderrib)
  • 270g Rode currypasta
  • 3el Neutrale olie
  • 6teentje Fijngehakte look
  • 1.5 Ajuin
  • 4.5el Gember
  • 3 Rode chilipepers
  • 9el Rodewijnazijn
  • 3el Tomatenconcentraat
  • 30cl Rundsbouillon
  • 3el Sterke mosterd
  • Zout, peper

Etape 2 /7

Meng het rundvlees met de currypasta in een kom en laat 12 uur marineren.

  • 1.2kg Rundvlees (onderrib)
  • 270g Rode currypasta

Etape 3 /7

Voeg de olie toe in de kom.

Etape 4 /7

Doe de ajuinen, de look, de gember en de chilipeper en laat 3 minuten bakken.

  • 3el Neutrale olie
  • 6teentje Fijngehakte look
  • 1.5 Ajuin
  • 4.5el Gember
  • 3 Rode chilipepers

Etape 5 /7

Voeg de rest van de ingrediënten en het gemarineerde rundsvlees toe. Breng het aan de kook.

  • 1.2kg Rundvlees (onderrib)
  • 9el Rodewijnazijn
  • 3el Tomatenconcentraat
  • 30cl Rundsbouillon
  • 3el Sterke mosterd
  • Zout, peper

Etape 6 /7

Langzaam koken op hoge temperatuur.

Etape 7 /7

Dien meteen warm op.

Companions,Ustensils and accessoiries