- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Gnocchi met arrabiata en venkel
Gnocchi met arrabiata en venkel
- Temps Total 28min
- 5min
Préparation - 23min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
0.5 Ui, dun gesneden
1 Venkel, fijngehakt
1 teentje Knoflook, fijngehakt
200 g Passata
1 tl Aleppo peper
300 g Gnocchi
1 el Gehakte platte peterselie
0.5 pak Pecorino
Suiker
Olijfolie
Zout en peper
Préparation
Etape 1 /7
Bereid de ingrediënten voor.
Etape 2 /7
Verhit een scheutje olijfolie en bak de ui en venkel tot ze goudbruin zijn, ongeveer 10 minuten.
Etape 3 /7
Voeg de passata, knoflook en een beetje water toe aan de pan. Laat nog 10 minuten koken, tot alles goed gesudderd is.
Etape 4 /7
Breng op smaak met zout en peper. Voeg een snuifje suiker toe als de saus te zuur is. Voeg de Aleppo peper toe. Proef en pas de smaak aan.
Etape 5 /7
Voeg de gnocchi toe aan de arrabiatasaus. Voeg indien nodig meer water toe.
Etape 6 /7
Koken onder druk.
Etape 7 /7
Serveer je gnocchi met arrabiata en venkel meteen! Bestrooi met pecorino en peterselie.






