Gestoofde andijvie met hamsaus - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Gestoofde andijvie met hamsaus

ratings.0

0 /5 -

  • Temps Total 25min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    15min
  • Repos
    0min

Ingrédients

2 personen

  • 2 Witlof

  • 20 g Boter

  • 1 tl Poedersuiker

  • 2 beker Gekookte schouderham in stukken gesneden

  • 10 cl Water

  • Zout en peper

  • 1 el Dikke verse room

Préparation

Etape 1 /5

Bereid de ingrediënten.

  • 2 Witlof
  • 20g Boter
  • 1tl Poedersuiker
  • 2beker Gekookte schouderham in stukken gesneden
  • 10cl Water
  • Zout en peper
  • 1el Dikke verse room

Etape 2 /5

Doe de boter in de kuip. Laat het witloof aankleuren. Voeg suiker toe en karamelliseer. Voeg de hesp toe. Meng alles goed.

Etape 3 /5

Voeg het water toe. Breng het gerecht op smaak.

Etape 4 /5

Snelkookfunctie

Etape 5 /5

Giet wat jus gemengd met room over het witloof voor het opdienen.

Companions,Ustensils and accessoiries