Gestoofde andijvie met hamsaus - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Gestoofde andijvie met hamsaus

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 25min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    15min
  • Repos
    0min

Ingrédients

6 personen

  • 6 Andijvie

  • 40 g Boter

  • 3 tl Poedersuiker

  • 5 sneetje Premium gekookte ham, in stukken gesneden

  • 15 cl Water

  • Zout en peper

  • 3 el Dikke verse room

  • 2 el Maïzena

  • 1 el Dikke verse room

Préparation

Etape 1 /6

Maak de ingrediënten klaar.

Etape 2 /6

Doe de boter in de pan.

Etape 3 /6

Laat de andijvie bruin bakken. Voeg de suiker toe en karamelliseer het. Voeg de ham toe. Roeren.

Etape 4 /6

Voeg water toe. Breng het op smaak met zout en peper.

Etape 5 /6

Onder druk laten koken

Etape 6 /6

Serveer de andijvie samen met de met kookvocht gemengde room.

Companions,Ustensils and accessoiries