- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Gamba's met pesto van artisjok
Gamba's met pesto van artisjok
- Temps Total 17min
- 10min
Préparation - 7min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
12 gamba's, gepeld (vers of ontdooid)
120 g artisjokbodems, diepgevroren
10 basilicumblaadjes, gewassen
3 salieblaadjes, gewassen (optioneel)
10 g geraspte Parmezaanse kaas
30 g geroosterde pijnboompitten
1 el citroensap
5 cl olijfolie (+ een beetje om de gamba's te bakken)
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /6
Mix de basilicum, salie, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, olie, zout, peper in een mixer. Niet verwijderen.
Etape 3 /6
Doe een scheutje olie in de kom en warm op. Kleur de gamba's aan (in meerdere keren indien nodig). Haal dit vervolgens uit de kuip.
Etape 4 /6
Giet 20 cl water in de kuip. Zet het mandje en de artisjokbodems erbovenop. Breng op smaak met peper en zout.
Etape 5 /6
Snelkookfunctie: 7 min
Etape 6 /6
Mix de artisjokken met het mengsel van de mixer. Dien koud op met gamba's.





