- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Dip tex-mex
Dip tex-mex
- Temps Total 28min
- 20min
Préparation - 8min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Multicuiseur intelligent haute pression - 14 programmes + Extra Crisp - couvercle air fryer Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
150 g Rode paprika's, ontdaan van de zaadlijsten en in stukken gesneden
150 g Gele paprika's, ontdaan van de zaadlijsten en in stukken gesneden
1 tl Pindakaas
1 teentje Knoflook, gepeld en ontdaan van kiem
50 g Ui, gepeld en in vier gesneden
1 tl Tomatenconcentraat
0.5 tl Kruidenmengeling tex-mex
1 tl Paneermeel
Zout, peper
Tacos om erbij te geven
Préparation
Etape 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /5
Snijd een paprika in stukjes.
Etape 3 /5
Doe de paprika's, knoflook en ui in het stoommandje en plaats dit vervolgens in de pot met 25 cl water.Breng op smaak met peper en zout.
Etape 4 /5
Snelkookfunctie.
Etape 5 /5
Meng de inhoud van het mandje met de andere ingrediënten in een kom.Zet ze op een koele plek.