- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Romige risotto met citroen en mascarpone
Romige risotto met citroen en mascarpone
- Temps Total 40min
- 15min
Préparation - 25min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (1)
Ingrédients
2 personen
2 el Olijfolie
0.5 Ui
160 g Risottorijst
6 cl Witte wijn
90 cl Groentenbouillon
40 g Mascarpone
20 g Geraspte Parmezaanse kaas
0.5 Citroen (zeste)
Parmezaanse kaas
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /10
Bereid de ingrediënten voor.
Etape 2 /10
Plaats het blad in de kom.
Etape 3 /10
Giet de olijfolie in de kom.
Etape 4 /10
Voeg de uien, rijst en zout toe. Bak 4 min.
Etape 5 /10
Voeg de witte wijn toe en laat 1 min. reduceren.
Etape 6 /10
Voeg de groentenbouillon toe.
Etape 7 /10
Laat de risotto koken.
Etape 8 /10
Voeg de mascarpone en de Parmezaanse kaas toe en laat nog 2 min. koken.
Etape 9 /10
Pas het kruiden en voleindig met de citroenzeste en de krullen van de Parmezaanse kaas.
Etape 10 /10
Serveer warm.