Citroencake - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Citroencake

Avis 5 étoiles (moyenne)

- /5 -

  • Temps Total 1h
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    50min
  • Repos
    0min

Ingrédients

6 personen

  • 220 g Bloemsuiker

  • 3 Sap en zeste van biologische citroenen

  • 100 g Zonnebloemolie

  • 5 Eieren

  • 180 g Bloem

  • 90 g Amandelpoeder

  • 1 zakje Bakpoeder

Préparation

Etape 1 /5

Bereid de ingrediënten voor.

  • 220g Bloemsuiker
  • 3 Sap en zeste van biologische citroenen
  • 100g Zonnebloemolie
  • 5 Eieren
  • 180g Bloem
  • 90g Amandelpoeder
  • 1zakje Bakpoeder

Etape 2 /5

Meng de suiker met de zeste en het citroensap. Voeg de olie, de eieren, de bloem, het amandelpoeder en de gist toe.

  • 220g Bloemsuiker
  • 3 Sap en zeste van biologische citroenen
  • 100g Zonnebloemolie
  • 5 Eieren
  • 180g Bloem
  • 90g Amandelpoeder
  • 1zakje Bakpoeder

Etape 3 /5

Giet het mengsel in de vorm en dek het af met bakpapier. Plaats de vorm in het mandje met 40 cl water.

Etape 4 /5

Snelkookfunctie

Etape 5 /5

Haal de cake uit de vorm en dien hem lauw of koud op.

Companions,Ustensils and accessoiries