Chashu van varken - Vacuüm - Recette Cookeo 9in1 | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Chashu van varken - Vacuüm

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 6h 15min
  • Préparation
    15min
  • Cuisson
    6h
  • Repos
    0min

Ingrédients

6 personen

  • 6 el Sojasaus

  • 1.5 el Vloeibare honing

  • 1.5 el Dashipoeder

  • 1.5 el Mirin

  • 45 cl Water

  • 30 g Gember

  • 6 teentje Look

  • 1.5 Fijngehakte lente-ui

  • Peper van de molen

  • 750 g Opgerold buikspek

  • 600 g Gekookte ramen

  • 3 Gepocheerd ei, doormidden gesneden

  • 6 el Groen van de lente-ui, fijngehakt

Préparation

Etape 1 /6

Maak de ingrediënten klaar.

  • 6el Sojasaus
  • 1.5el Vloeibare honing
  • 1.5el Dashipoeder
  • 1.5el Mirin
  • 45cl Water
  • 30g Gember
  • 6teentje Look
  • 1.5 Fijngehakte lente-ui
  • Peper van de molen
  • 750g Opgerold buikspek
  • 600g Gekookte ramen
  • 3 Gepocheerd ei, doormidden gesneden
  • 6el Groen van de lente-ui, fijngehakt

Etape 2 /6

Meng de vloeistoffen en de smaakmakers in een aparte kom.

  • 6el Sojasaus
  • 1.5el Vloeibare honing
  • 1.5el Dashipoeder
  • 1.5el Mirin
  • 45cl Water
  • 30g Gember
  • 6teentje Look
  • 1.5 Fijngehakte lente-ui
  • Peper van de molen

Etape 3 /6

Leg het vlees in een sous-videzakje en voeg het mengsel toe. Trek het zakje vacuüm.

  • 750g Opgerold buikspek

Etape 4 /6

Giet 3L water in de kom. Dompel de zakjes in het water.

Etape 5 /6

Vacuüm ondergedompeld koken.

Etape 6 /6

Haal het zakje eruit en maak open. Giet de zeer warme bouillon over de ramen. Snijd het vlees. Dien op met de eieren en de lente-ui.

  • 600g Gekookte ramen
  • 3 Gepocheerd ei, doormidden gesneden
  • 6el Groen van de lente-ui, fijngehakt

Companions,Ustensils and accessoiries