- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Chashu van varken - Vacuüm
Chashu van varken - Vacuüm
- Temps Total 6h 15min
- 15min
Préparation - 6h
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (7)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Multicuiseur intelligent haute pression - 14 programmes + Extra Crisp - couvercle air fryer Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
6 el Sojasaus
1.5 el Vloeibare honing
1.5 el Dashipoeder
1.5 el Mirin
45 cl Water
30 g Gember
6 teentje Look
1.5 Fijngehakte lente-ui
Peper van de molen
750 g Opgerold buikspek
600 g Gekookte ramen
3 Gepocheerd ei, doormidden gesneden
6 el Groen van de lente-ui, fijngehakt
Préparation
Etape 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /6
Meng de vloeistoffen en de smaakmakers in een aparte kom.
Etape 3 /6
Leg het vlees in een sous-videzakje en voeg het mengsel toe. Trek het zakje vacuüm.
Etape 4 /6
Giet 3L water in de kom. Dompel de zakjes in het water.
Etape 5 /6
Vacuüm ondergedompeld koken.
Etape 6 /6
Haal het zakje eruit en maak open. Giet de zeer warme bouillon over de ramen. Snijd het vlees. Dien op met de eieren en de lente-ui.