- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Cassoulet express
Cassoulet express
- Temps Total 14min
- 10min
Préparation - 4min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
600 g Gekookte witte bonen in tomatensaus
2 Dijen gekonfijte eend
2 Montbelliard worstjes, in 2 stukken
400 g Varkenskaantjes (in stukken van 100 g)
200 g Pekelvlees (in stukken van 100 g)
1 Fijngehakte ui
1 Kruidenbuiltje
2 teentje Knoflook
4 el Tomatenstukjes uit blik
Préparation
Etape 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /7
Snipper de ui.
Etape 3 /7
Leg de gekonfijte eendendijen in de kuip om het vet te laten smelten.
Etape 4 /7
Verwijder de eendenbouten en het vet, op 2-3 lepels na. Bruin de worstjes en de kaantjes. Voeg de uien toe en kook tot moes.
Etape 5 /7
Doe alle ingrediënten in de kuip. Voeg 150 ml water toe. Roer door elkaar.
Etape 6 /7
Kooktijd onder druk
Etape 7 /7
Serveer.