- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Carpaccio mandarijn, gember
Carpaccio mandarijn, gember
- Temps Total 25min
- 20min
Préparation - 5min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
9 Mandarijnen (niet te rijp), geschild en flinterdun gesneden
1.5 Schil van mandarijn, in zeer fijne plakjes gesneden
45 cl Water voor siroop
1 Limoen (of citroen)
1.5 cm Verse gember, geschild en in schijfjes gesneden
120 g Suiker
25 bladje Verse munt, gewassen en fijngehakt
Préparation
Etape 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /6
Schik de schijfjes mandarijn in een diepe schotel of diepe borden.
Etape 3 /6
Leg de mandarijnenschil in de kom met 20 cl water. De schil laten uitlekken als het water kookt.
Etape 4 /6
Doe het opnieuw in de kom met de suiker, het water van de siroop, de citroen, de gember.
Etape 5 /6
Snelkookfunctie
Etape 6 /6
Zeef de siroop over de carpaccio. Dien koud op, versierd met munt.