- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Bloemkool met honing-sojasaus en butternutpompoen
Bloemkool met honing-sojasaus en butternutpompoen
- Temps Total 1h
- 15min
Préparation - 30min
Cuisson - 15min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
1 persoon
180 g Bloemkool
100 g Butternutpompoen
3 el Sojasaus
1 tl Sesamolie
1 el Honing
1 tl Knoflook
0.5 tl Gember
1 el Bieslook
Zout, peper
Accessoires
My Batchcooker Express
Préparation
Etape 1 /5
Dit recept is bedoeld voor één reservoir van de My Batchcooker Express.
Etape 2 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 3 /5
Doe de bloemkoolroosjes en de pompoenblokjes in een kom met de rest van de ingrediënten. Voeg zout en peper toe en roer door elkaar. Doe alles in het reservoir.
Etape 4 /5
Giet 40 cl water in de kom en plaats het accessoire als het reservoir gebruiksklaar is.
Etape 5 /5
Zet de bereiding gedurende 30 minuten op de handmatige hogedrukstand.







