Bloemkool met bechamelsaus - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Bloemkool met bechamelsaus

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 29min
  • Préparation
    20min
  • Cuisson
    9min
  • Repos
    0min

Ingrédients

6 personen

  • 1 kg Bloemkoolroosjes, afgespoeld en doormidden gesneden

  • 6 Grote eieren, afgespoeld

  • 75 g Bloem

  • 75 g Boter

  • 1 l Melk

  • Muskaatnoot

  • Zout

  • Geraspte kaas

Préparation

Etape 1 /7

Maak de ingrediënten klaar.

Etape 2 /7

Spoel het af en snijd de bloemkool doormidden.

Etape 3 /7

Voeg de boter toe in de pan.

Etape 4 /7

Laat de boter smelten. Voeg de bloem toe en meng. Giet de koude melk erin en roer het tot een dik geheel.

Etape 5 /7

Haal het eruit. Doe 25 cl water in de pan en plaats vervolgens de bloemkool in het mandje. Leg de eieren erbovenop.

Etape 6 /7

Onder druk laten koken

Etape 7 /7

Rangschik de kool, gepelde eieren, bechamel en kaas mooi op een bord. Opdienen.

Companions,Ustensils and accessoiries