- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Samosas met banaan en chocolade
Samosas met banaan en chocolade
- Temps Total 21min
- 15min
Préparation - 6min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (2)
Ingrédients
2 personen
1 Banaan
2 bladje Filodeeg
15 g Cacaonibs
1 Eidooier
5 cl Melk
50 g Chocolade
Neutrale olie
Accessoires
Airfryer mandje
Préparation
Etape 1 /9
Bereid de ingrediënten voor.
Etape 2 /9
Snijdt het filodeeg in 4 reepjes in de lengte. Smeer ze in met olie. Plaats wat cacaonibbertjes en een sneetje banaan in het midden van elke reep. Vouw.
Etape 3 /9
Verhit in de kom de melk en voeg de chocolade toe. Klop om de saus glad te maken.
Etape 4 /9
Zet de chocoladesaus apart en spoel de kom.
Etape 5 /9
Glaceer de samosas met het eidooier.
Etape 6 /9
Plaats de samosas in het Airfry-mandje en plaats dan het mandje in de kom.
Etape 7 /9
Handmatig airfryen. Draai ze halverwege het bakproces om.
Etape 8 /9
Herhaal de bewerking met de overgebleven samosas indien nodig.
Etape 9 /9
Eet smakelijk.