Aspergeveloute en mascarpone - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Aspergeveloute en mascarpone

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 20min
  • Préparation
    15min
  • Cuisson
    5min
  • Repos
    0min

Ingrédients

6 personen

  • 30 Groene asperges, formaat 1,5-2,2, gewassen en geschild

  • 3 Sjalot, gepeld en in stukken gesneden

  • 3 Aardappelen, geschild en in blokjes gesneden

  • 75 cl Groentebouillon (of water)

  • 150 g Mascarpone

  • Zout, peper

  • 3 el Zwarte olijven, ontpit, fijngehakt

  • 3 Plak(ken) bresaolaham, in fijne reepjes gesneden

Préparation

Etape 1 /6

Bereid de ingrediënten.

Etape 2 /6

Peel en snijd de aardappelen in blokjes.

Etape 3 /6

Snijd de onderkant van de asperges 4 tot 5 cm in. Snijd de asperges in stukken.

Etape 4 /6

Doe de stukken asperge, de sjalot, de aardappelen, de bouillon en de mascarpone in de kuip.

Etape 5 /6

Snelkookfunctie

Etape 6 /6

Mix en breng zo nodig op smaak. Dien op gegarneerd met olijven en bresaolaham.

Companions,Ustensils and accessoiries

Recettes similaires

Moulinex
Moulinex
9min

Mousse de saumon en verrine

ratings.NaN

Aspergeveloute en mascarpone - Recette Cookeo | Moulinex
Mousse de saumon en verrine