- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Artisjokken met citroen en kruiden
Artisjokken met citroen en kruiden
- Temps Total 58min
- 20min
Préparation - 38min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (7)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
4 bladje Artisjok
1 el Olijfolie
50 g Paneermeel
20 g Geraspte Parmezaanse kaas
2 Look
1 zeste Citroen
2 el Fijngehakte verse peterselie
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /8
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /8
Hak de peterselie fijn.
Etape 3 /8
Doe de artisjokken zonder de steel, het loof en de eerste blaadjes in het mandje.
Etape 4 /8
Doe 25 cl water in de pan. Zet het mandje in de kom.
Etape 5 /8
Stoomboost koken.
Etape 6 /8
Verwijder het stoommandje. Was de kom en droog af.
Etape 7 /8
Voeg de olie, het paneermeel, de parmezaan, de look en de zeste toe. Breng het op smaak met zout en peper. Laat al roerend 8 minuten bakken. Voeg de peterselie toe.
Etape 8 /8
Bestrooi de artisjokken met paneermeel en dien op met partjes citroen.






