- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Zalmterrine met kurkuma
Zalmterrine met kurkuma
- Temps Total 55min
- 20min
Préparation - 35min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
400 g Verse zalm (verkruimelen)
75 g Verkruimelde gerookte zalm
45 g Verse kaas
3 Eiwitten
1 tl Kurkuma
3 el Olie
Zout, peper
54 cl Schotel van glas of aandewerk
Keukenfolie
Préparation
Etape 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /6
Doe de olie in de kuip.
Etape 3 /6
Kook de zalm en verkruimel het visvlees naarmate de vis gaart. Leg op een bord en vermeng met alle ingrediënten.
Etape 4 /6
Doe het mengsel in een terrine. Bedek dit met huishoudfolie, zet ze in het stoommandje en plaats het dan in de kuip met 20 cl water.
Etape 5 /6
Snelkookfunctie
Etape 6 /6
Laat afkoelen. Dien op met mayonaise.


