- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Viskroketten
Viskroketten
- Temps Total 36min
- 30min
Préparation - 6min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
900 g Witvis, fijngehakt (of gemixt in de keukenrobot)
60 g Paneermeel
60 g Boter
1.5 Citroen (geperst om het sap op te vangen)
3 el Peterselie, gewassen en fijngehakt
Zout
Bakpapier om het stoommandje te bekleden
Préparation
Etape 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /7
Snijd de peterselie fijn.
Etape 3 /7
Meng de gemixte vis met de peterselie. Vorm 2 kroketten per persoon. Rol door paneermeel. Breng het gerecht op smaak.
Etape 4 /7
Giet de boter erbij en laat smelten. Bak de viskroketten bruin, zo nodig in 2 keer. Giet het citroensap in de kuip.
Etape 5 /7
Giet de saus van het citroensap over de kroketten. Leg ze in het beklede mandje. Giet 20 cl water in de kuip en plaats het mandje erin.
Etape 6 /7
Snelkookfunctie
Etape 7 /7
Leg de kroketten op een bord. Overgiet met het kookvocht.