- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Stoofpot met rundvlees en miso
Stoofpot met rundvlees en miso
- Temps Total 1h 15min
- 20min
Préparation - 55min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
500 g Rundvlees voor stoofgerecht (schouder, schenkel, spiering)
30 cl Bouillon met miso (Indonesische of biowinkel)
1 Ui, gepeld en gesnipperd
10 g Verse gember, geschild en in schijfjes gesneden
250 g Sojascheuten (of gehakte Chinese kool)
1 staafje Citroengras
400 g Rijstnoedels, gekookt
1 el Verse koriander, gewassen en gehakt
1 el Verse munt, gewassen en fijngehakt
1 el Plantaardige olie
Préparation
Etape 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /8
Peel en snipper de ui.
Etape 3 /8
Was en hak de verse koriander.
Etape 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Etape 5 /8
Verwarm de olie. Voeg de sojascheuten toe. Bak ze. Haal dit vervolgens uit de kuip.
Etape 6 /8
Doe alle ingrediënten in de kuip, behalve de groene kruiden en de noedels.
Etape 7 /8
Snelkookfunctie: 55 min.
Etape 8 /8
Voeg de noedels, de groene kruiden en de sojascheuten toe. Wacht 5 min. Dien op.