- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Rundsstoofpot met wortelen
Rundsstoofpot met wortelen
- Temps Total 1h 5min
- 15min
Préparation - 50min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Multicuiseur intelligent haute pression - 14 programmes + Extra Crisp - couvercle air fryer Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
600 g Rundsstoofvlees in blokjes gesneden
1 Ui, gepeld en gesnipperd
2 teentje Knoflook, ontdaan van kiem en geplet
250 g Witte champignons, gepeld en fijngesneden
4 Wortelen, geschild en in schijfjes gesneden
25 cl Witte wijn
2 el Olijfolie
1 el Maizena
15 cl Kalfsfond
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /6
Doe de olie in de pot.
Etape 3 /6
Laat de uien aankleuren.Voeg de look en het vlees toe.Kook enkele minuten en roer om het vlees aan te kleuren.
Etape 4 /6
Voeg de witte wijn toe.Schraap de aanbaksels van de bodem en randen.Voeg de andere ingrediënten toe.
Etape 5 /6
Snelkookfunctie.
Etape 6 /6
Bind de saus met de maïzena.


