- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Roze pudding met frambozen
Roze pudding met frambozen
- Temps Total 35min
- 15min
Préparation - 20min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
1 Ei
27 cl Volle melk
4 cl Rozensiroop (of grenadinesiroop)
8 Roze koekjes van Reims in 3 gesneden (of boudoirs)
80 g Frambozen
45 g Frambozen als garnering
Poedersuiker als garnering
Charlotte-bakvorm, bekleed met bakpapier
Préparation
Etape 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /6
Vermeng het ei, de siroop en de melk met elkaar. Week de koekjes in dit mengsel en giet het in de vorm met de frambozen.
Etape 3 /6
Dek de vorm af met folie en plaats hem in het stoommandje.
Etape 4 /6
Giet 40 cl water in de kuip en plaats het stoommandje erin.
Etape 5 /6
Snelkookfunctie
Etape 6 /6
8 uur koel houden. Snijd de pudding los met een mesje en haal hem uit de vorm. Garneer en dien op!