- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Risotto met paddenstoelen en Parmezaanse kaas
Risotto met paddenstoelen en Parmezaanse kaas
- Temps Total 40min
- 15min
Préparation - 25min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (1)
Ingrédients
2 personen
75 g Paddenstoelenmix
2 el Olijfolie
0.5 Ui
160 g Risottorijst
6 cl Witte wijn
90 cl Groentebouillon
20 g Zachte boter
20 g Parmezaanse kaas
Zout en peper
0.5 el Peterselie
Préparation
Etape 1 /9
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /9
Plaats het roerblad in de kom.
Etape 3 /9
Giet de olijfolie in de kom.
Etape 4 /9
Voeg de uien, paddenstoelen, rijst en zout toe. Bak 4 min.
Etape 5 /9
Voeg de witte wijn toe en laat 1 min. inkoken.
Etape 6 /9
Voeg de groentebouillon toe.
Etape 7 /9
Kook de risotto.
Etape 8 /9
Voeg de boter en Parmezaanse kaas toe en laat 2 minuten koken.
Etape 9 /9
Pas de kruiden aan en werk af met de gehakte peterselie. Dien warm op.





